Uw verwarming, sanitair

en elektriciteit is in goede handen

 

 

 

Van den Broeck in Schilde: een ervaren team van professionals

De firma beschikt over enkele installateurs, elektriciëns en onderhoudstechniekers alsook maken een lasser, industrieel ingenieur en administratief medewerker deel uit van ons team! U zal bij ons steeds een complete en degelijke oplossing krijgen inzake verwarming, sanitair en elektriciteit.

Elektricien & loodgieter in Schilde, Antwerpen

Met meer dan 30 jaar ervaring en een heleboel vakkennis

is Van den Broeck uw loodgieter én elektricien bij uitstek voor diverse werken in de regio van Schilde, Wommelgem en Antwerpen. Al onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingen en beschikken over de correcte certificaten om u performant van dienst te kunnen zijn.

Familiebedrijf in grote projecten

Wij zijn zowel bedrijvig in kleine huishoudelijke installaties als in grote residentiële installaties van meer dan 100 appartementen. Renovatie van een stookplaats of technische schachten behoren tot ons dagelijks takenpakket.

 
 

Alle werken van a tot z.

 

Contacteer Van den Broeck op maandag, dinsdag en woensdag om uw wensen met ons te bespreken. Wij vertellen u graag meer en geven u advies op maat.

U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken.

 

Werken uitvoeren van A tot Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meewerkende patroon

Indien noodzakelijk steken de bedrijfsleiders mee de handen uit de mouwen. Zij zijn ook persoonlijk bereikbaar binnen de firma en zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de werken.